Ürtide ja vürtside segu singile 30g BROWIN

Uus! -30% Ürtide ja vürtside segu singile 30g BROWIN

Ürtide ja vürtside segu singi valmistamiseks on hoolikalt valitud ürtide ja vürtside segu, mis annab lihale paprika alatooniga maitse ning aroomiga. 

See segu sobib suurepäraselt nii igapäevaseks lihatoitude maitsestamiseks kui ka koduse singi valmistamiseks.


Peamised omadused:

Autentne maitse: Segu annab lihale sügavalt ürdise ja vürtsika paprikase alatooniga maitse, varjutamata liha enda maitset. Segus kasutatud ürdid ja vürtsid üksnes täiendavad liha loomulikku maitset.

100% looduslik: Segu ei sisalda soola, suhkrut, säilitusaineid ega maitsetugevdajad.

Lai kasutusvaldkond: Segu sobib nii sea-, looma-, uluki- kui ka lamba- ja vasikaliha maitsestamiseks.

Optimaalne kogus: Üks 30 g pakend on piisav kuni 2,5 kg liha maitsestamiseks!


Koostis:

Vürtsid: Magus paprika, granuleeritud küüslauk, jahvatatud kadakamari, tüümjanileht, jahvatatud terav paprika (tšilli), jahvatatud must pipar, jahvatatud muskaatpähkel, piment

Ürdid: Tüümian, majoran


HOIATUS! Toode võib sisaldada seesamiseemneid, sellerit, sinepit, gluteeni, pähkleid ja sojat!


Lihtne retsept singi valmistamiseks (2,5 kg liha kohta):

Vajalikud koostisosad:

Liha: 2,5 kg (soovitavalt 0,5–1 kg tükid)

Vesi: 2 liitrit

Nitritsool: 140 g 

Suhkur: 6 g

Ürtide ja Vürtside segu singile: 1 pakk (30 g)


Liha laagerdamine:

Valmista ürditõmmis. Selleks sega ürtide ja vürtside segu 0,5 liitri veega ning lase sellel keema tõusta. Seejärel jahuta segu täielikult maha.

Valmista soolvesi. Selleks sega suhkur ja nitritsool 1,5 liitri veega. Nii suhkur kui ka sool peavad olema täielikult lahustunud.

Seejärel lõika liha ühesuurusteks tükkideks ja süsti igasse lihatükki soolvett (umbes 60 ml 1 kg liha kohta).

Sega ülejäänud soolvee hulka eelnevalt jahtunud ürditõmmis ning sega hoolikalt läbi.

Aseta liha laagerdamisnõusse ning vala peale soolvee ja ürditõmmise segu. Veendu, et liha oleks soolve ja ürditõmmise seguga täielikult kaetud. Parima tulemuse saavutamiseks aseta lihale peale raskus. Nii võid olla kindle, et liha ei tõuse pinnale.

Tõsta laagerdamisnõu külmkappi või mõnda jahedasse, ühtlase temperatuuriga, kohta ning laagerda liha 10–14 päeva.

Peale liha laagerdumist võta liha soolvee ja ürditõmmise segust välja, kuivata liha hoolikalt (märg liha ei omanda suitsu maitset) ning aseta liha singivõrgu sisse või seo liha lihanööriga kokku. Nüüd on liha valmis suitsutamiseks.

Suitsuta liha 50-60 °C juures 3-4 tundi (kuni kuldse värvuse saavutamiseni).

Peale suitsutamist keeda singi tükke vees temperatuuril 75-80 °C, kuni liha sisetemperatuur saavutab vähemalt 68 °C.


Soovitused:

Liha sisetemperatuuri mõõda alati kõige paksemast taisest kohast.

Kuna kont juhib kuuma oliliselt paremini kui liha, siis ära aseta termomeetri sondi kondi lähedale.

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea

  • 3.72€
  • 2.60€ / pakk (30g)
  • Maksudeta: 2.10€