Ürtide ja vürtside segu kabanoss-vorstile 30g BROWIN

Uus! -30% Ürtide ja vürtside segu kabanoss-vorstile 30g BROWIN

Valmista kodus oma lemmik kabanossid – need pikad, peenikesed ja erakordselt maitsvad suitsuvorstid! Ürtide ja Vürtside Segu kabanossi-vorsti valmistamiseks annab sinu kabanossidele intensiivse, klassikalise ja meeldivalt vürtsika maitse.

See segu on ideaalne neile, kes otsivad intensiivset vürtsikust, mida tasakaalustavad vürtsid ja küüslauk.


Peamised omadused:

Autentne Maitse: Hoolikalt valitud vürtside kompositsioon, mis annab kabanossile iseloomuliku, intensiivselt piprase-küüslauguse maitse, mida täiendab kadakamari, paprika ja muskaatpähkel. Ideaalne traditsioonilise kabanossi maitse saavutamiseks.

100% Looduslik Koostis: Segu ei sisalda soola, suhkrut, säilitusaineid ega naatriumglutamaati. Kasutades seda segu saad olla kindel, et sinu kodune snäkk on tervislik ja puhas kunstlikest lisanditest!

Tervislik Snäkk: Lihtne viis valmistada ise maitsvaid ja toitvaid kabanosse, mis sobivad nii pidulauale kui ka igapäevaseks tervislikuks suupisteks.

Piisav Kogus: Üks 30 g pakend on piisav kogus kuni 2 kg kabanoss-vorstide massi maitsestamiseks.


Koostis:

Vürtsid: Must pipar, kadakamari, magus paprika, terav paprika (tšilli), muskaatpähkel, piment (vürts), küüslauk.


HOIATUS! Toode võib sisaldada sinepit, sellerit, sojat, seesamit, gluteeni, pähkleid.


Lihtne Kabanoss-vorsti Retsept (2 kg liha kohta):

Liha: 2 kg (nt sealiha, veiseliha või nende segu)

Külm vesi: umbes 100 ml

Sool: Kasuta nitritsoola vastavalt retseptile (nt 36–40 g)

Ürtide ja Vürtside Segu KABANOSS-VORSTILE: 1 pakk (30 g)

Peenikesed naturaalsed (nt lambasool) või kollageenist kestad.


Valmistamine (Lühidalt):

Valmista mass: Haki liha peenelt, lisa nitritsool, Ürtide ja Vürtside segu ning külm vesi. Sõtku massi hoolikalt, kuni see on ühtlane ja kleepuv.

Täida ja kuivata: Täida peenikesed kestad tihedalt massiga. Seo või keera vorstid lühikesteks pikkadeks kabanossideks. Riputa vorstid toatemperatuuril kuivama ja laagerduma (4–12 tundi).


Suitsutamine ja kuumutamine:

Suitsuta: Aseta kabanossid suitsuahju ja suitsuta madalal temperatuuril (nt 30–50 °C) helepruuni värvuse saavutamiseni.

Küpseta/kuivata: Tõsta temperatuuri 75–90 °C-ni, kuni sisetemperatuur saavutab vähemalt 68 °C.

Jahuta ja kuivata: Jahuta kabanossid ning riputa need kuivama ja laagerduma jahedasse, ventileeritavasse kohta (mitmeks päevaks või nädalaks).

 


Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
    Halb           Hea

  • 3.72€
  • 2.60€ / pakk (30g)
  • Maksudeta: 2.10€