Ürtide ja vürtside segu purgilihale 30g BROWIN
Ürtide ja Vürtside Segu purgilihaks võimaldab teil lihtsalt valmistada maitsva, aromaatse purgiliha, säilitades selle maitse ja toiteväärtuse.
See segu on spetsiaalselt valitud vürtside ja ürtide kompositsioon, mis rõhutab purgis valmistatud liha parimaid omadusi.
Peamised omadused:
• Autentne Maitse: Ideaalne vürtside ja ürtide kooslus annab lihale sügava, traditsioonilise ja meeldivalt piprase maitse, mida täiendavad majoraan, küüslauk ja sibul.
• 100% Looduslik Koostis: Segu ei sisalda soola, suhkrut, säilitusaineid ega naatriumglutamaati. Teie konserveeritud liha on puhas ja tervislik!
• Lai Kasutusala: Sobib suurepäraselt purgis valmistatavale sealihale, veiselihale, lambalihale ja ulukilihale. Ideaalne ka maitsvaks võileivakatteks.
• Piisav kogus: Üks 30 g pakend on piisav kogus kuni 2 kg liha maitsestamiseks!
Koostis:
• Vürtsid: Must pipar, muskaatpähkel, piment (vürts), granuleeritud küüslauk, kuivatatud sibul
• Ürdid: Majoraan.
HOIATUS! Toode võib sisaldada sinepit, sellerit, sojat, seesamit, gluteeni, pähklit.
Lihtne purgiliha retsept (2 kg liha kohta)
Vajalikud koostisosad:
• Liha: 2 kg (nt sealiha, veiseliha või nende segu)
• Külm vesi: umbes 200 ml
• Sool: 30 g (või vastavalt oma eelistusele)
• Ürtide ja Vürtside Segu purgilihale: 1 pakk (30 g)
• Klaaspurgid
Valmistamine:
• Valmista liha: Lõika liha tükkideks (umbes 3–5 cm). haki rasvasemad osad peenemalt ja taisemad osad jämedamalt. Veiseliha jahvata kõige peenemalt ja töötle see külma veega kreemjaks massiks, mis seob koostisosi.
• Maitsesta: Sega kokku kõik lihamassid, lisa sool, külm vesi ja Ürtide ja Vürtside segu. Sõtku massi hoolikalt. Aseta 24 tunniks külmkappi.
• Purki panek: Steriliseeri purgid ja täida need lihamassiga kuni keermeni. Keera kaaned tihedalt kinni.
Pastöriseerimine (Kaks korda):
• Aseta purgid potti sooja vette (vesi peaks olema kõrgemal kui purgis olev liha) ja pastöriseeri (kupata) esimesel päeval 1 tund alates keemise algusest (vett ei tohi keema ajada, temperatuur 80–90 °C).
• Järgmisel päeval korda pastöriseerimist, keetes 40 minutit.

















































